Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το Έθνος, όσον αφορά το περιστατικό βιαιοπραγίας στον 52χρονο από συγκρατούμενους του, τονίζεται ότι σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν συνέβη ποτέ ο ξυλοδαρμός στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι εν λόγω πηγές προσθέτουν ότι ο κρατούμενος, από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, βρισκόταν σε ειδικό χώρο προστασίας.

Ο 52χρονος που παραδέχτηκε ότι σκότωσε και έθαψε την 28χρονη κόρη του στην αυλή του σπιτιού τους στην Κέρκυρα, έπαθε κρίση πανικού το απόγευμα της Πέμπτης και φέρεται να αυτοτραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το Έθνος άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (αρχικά των φυλακών και στη συνέχεια στη Νίκαια) προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι έφερε επιπόλαιες εκδορές από τον αυτοτραυματισμό του.

Ο 52χρονος φέρεται να πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και αναμένεται η εξέταση του από ψυχίατρο.

Τι απαντά ο Δικηγόρος κ. Νουλέζας

Με ανακοίνωση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Δικηγόρος του παιδοκτόνου Β. Νουλέζας, τονίζει ότι ο πελάτης του προπηλακίστηκε από συγκρατούμενους του και αργότερα αυτοτραυματίστηκε λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκονταν.

Η ανακοίνωση  

«Η ομαδική επίθεση κατά του εντολέα μου Π.Α. στον Κορυδαλλό εκδηλώθηκε με ύβρεις,απειλές, προπηλακισμούς και γροθιές στις 18.30μμ χθες από συγκρατουμένους του στην πτέρυγα όπου μετεφέρθη στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς διαγνώσθηκαν ελαφρά τραύματα ,εκδορές σε όλο το σώμα του ,αλλά και για λόγους προστασίας, όπου τελικώς διανυκτέρευσε.

Ο αυτοτραυματισμός όπως έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης του έγινε μεταγενέστερα σήμερα το πρωί 11.1 πριν μεταφερθεί στην Ψυχιατρική Κλινική Γεν.Νοσοκομείου Νίκαιας .

Στην συνέχεια επέστρεψε στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού όπου νοσηλεύεται μέχρι τώρα σε ιδιαιτέρως κακή ψυχολογική κατάσταση .

Υπέβαλε σήμερα Αίτηση άμεσης μεταγωγής στην Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών.(ΚΕΜ)

Αυτά για την αποκατάσταση τής αλήθειας