Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Αυγερινό θα πουν συγγενείς και φίλοι την Κυριακή 3/6 και ώρα 12:00 στον Αη Γιαννόπουλο στο Μαντούκι, ο οποίος έφυγε στα 56 του χτυπημένος από τον καρκίνο.

Ο Βασίλης Αυγερινός, υπήρξε διακεκριμένος αθλητής του Κρίκετ, ενώ η μεγάλη του αγάπη ήταν η ροκ μουσική, έχοντας μάλιστα δικές του δισκογραφικές δουλειές. Σε έναν από τους δίσκους που κυκλοφόρησε με τίτλο «στον ουρανό έμαθα να παίζω» συνεργάστηκε με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η ΕΛΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: «η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του εκλεκτού παλαιμαχου αθλητή Κρίκετ Βασίλη Αυγερινού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.
Ο Βασίλης υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών και παίκτης των ιδρυτικών σωματείων Κρίκετ Α.Ο ΦΑΙΑΞ, Κ.Γ.Σ και Α.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑΣ. Το 2015 μετεγράφει στο αθλητικό σωματείο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΙΝΑΛΙΩΝ. Το θάρρος και η αγωνιστικότητά καθώς και η αγάπη του για τη ζωή με το χαμόγελό του θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας για πάντα.
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του

Το Corfutvnews και το Corfutv, εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.