Την είδηση ότι οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα γίνουν με ένα Δήμο, έδωσε ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας Τάσος Τόμπρος μιλώντας στην εκπομπή ”ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ” του CorfuTv και στον Δημοσιογράφο Σπύρο Ρίκο.

Ο Κ. Τόμπρος επεσήμανε ότι η είδηση αυτή βγαίνει από τα όσα συζήτησαν χτες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας με τον πρώην Υπουργό και ΝΥΝ Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη.

Ο Κ. Τόμπρος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι: «Η είδηση είναι ότι τον Μάιο που θα γίνουν Αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα γίνουν στο επίπεδο του ενός δήμου και αυτό προκύπτει από το αναπτυξιακό συνέδριο στην Λέσβο, όπου υπήρξε μια τότε τοποθέτηση του Υπουργού Π. Σκουρλέτη ότι κατά εξαίρεση θα συζητηθούν αλλαγές σε 3 νησιωτικούς Δήμους (Λέσβος, Κεφαλλονιά και Κέρκυρα).

Στην συζήτηση που έγινε χτες με τον Κ. Σκουρλέτη το θέμα επανήρθε, όντος ισχύουν οι αλλαγές στους 3 Δήμους που προανέφερα. Δεν συζητήσαμε αριθμό Δήμων αν και στην Κέρκυρα ξέρουμε ότι η ανάγκη είναι 3 αλλά την ανάγκη να γίνουν γρήγορα ενέργειες εφόσον είναι αυτή η Πολιτική βούληση».

Αξίζει πάντως να τονίσουμε ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα όσα πρόσφατα διαβεβαίωσε αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Κέρκυρας ο Υπουργός Κ. Χαρίτσης.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ.