«Η αξιοπρέπεια στη ζωή και τη δουλειά μας είναι αδιαπραγμάτευτη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΤΑ και προσθέτει:

Δυνατά, γερά, ενωτικά μέχρι τέλους για την νίκη!!
ΟΙ Αγώνες κερδίζονται όταν ανακαλύψουμε και πειστούμε Πως Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Μας Είναι μια ΔΥΝΑΜΗ και ΟΛΟΙ Μαζί μια ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. Συνάδελφοι τώρα θα πρέπει να διαλέξουν όλοι στρατόπεδο.
Ή με την σταθερή και μόνιμη δουλειά, με την στελέχωση των υπηρεσιών για αρτιότερες παροχές υπηρεσιών προς τους δημότες, με ξεκάθαρο δημόσιο χαρακτήρα, ή με τις επιλογές της αναλώσιμης εργασίας, της ομηρίας των εν δυνάμει ψηφοφόρων και τελικά των ιδιωτικοποιήσεων των υπηρεσιών .
Ζητάμε σαφέστατη θέση ώστε να παραμείνουν στην δουλειά όλοι οι συνάδελφοί μας συμβασιούχοι,και να επιστρέψουν όσοι έφυγαν , μετατρέποντας τις σχέσεις εργασίας τους σε αορίστου ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά ο θεσμός των συμβασιούχων.Ξεκάθαρη Θέση από τις δημοτικές αρχές, από την ΚΕΔΕ και από την Κυβέρνηση.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ.
Καλούμε στις 14 Ιανουαρίου 2019 στις 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Διαδηλώνουμε φορώντας τα κίτρινα γιλέκα για να σταματήσει η ομηρία των συμβασιούχων – παρατασιούχων και οποιασδήποτε συλλογικής σύμβασης που κρατάει δέσμιους και φτιάχνει νέους πελατειακούς σκοπούς σε αυτήν την χώρα! Άμεση μετατροπή των συμβάσεων μας από ορισμένου σε αορίστου χρόνου! Καλούμε όλους τους συμβασιούχους όχι για να αποχαιρετιστούμε αλλά για να προβληματιστούμε,να πεισμώσουμε, να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και τελικά να οργανώσουμε τα επόμενα βήματά μας.Μοναδικός σύμμαχός μας σε ότι κάνουμε: η ενότητα, η αλληλεγγύη, η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα».

Πηγή: https://www.aftodioikisi.gr