Συνελήφθη ο Δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά από ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή που διερευνά τη υπόθεση της αποκαλούμενης «μαφίας του Κορυδαλλού».

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος προσήχθη στα γραφεία της Αντιτρομοκρατική Υπηρεσίας, ενώ λίγο αργότερα η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο κ. Λυκουρέζος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και μετά τα όσα είπε, αποφασίστηκε η σύλληψή του για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρισκόταν έως τις 3.30 το μεσημέρι σε προσωπικό του ραντεβού στο ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος. ‘Οταν βγήκε, στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας  τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ένταλμα σύλληψης για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Θεόδωρου Παναγόπουλου εξέδωσε ο εφέτης ειδικός ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση της “μαφίας των φυλακών.

Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στην Αθήνα, αλλά εκείνος βρισκόταν στα Ιωάννινα για δικαστήριο. Όταν πληροφορήθηκε ότι τον αναζητούσαν, επικοινώνησε μαζί τους και είπε ότι αύριο θα παρουσιαστεί στον ανακριτή.

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr