Στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έχει μεταφέρει το θέμα της Ογκολόγου του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας, η Ιόνιος Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Νίκος Μπάρδης από τον Ιανουάριο 2018.

Η επιστολή

Η Ιόνιος Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής θα ήθελε να εκφράσει την αγωνία της και ταυτόχρονα να ζητήσει την παρέμβασή σας στην επίλυση ενός ζητήματος που είναι μείζονος σημασίας για το αγαπημένο μας νησί την Κέρκυρα. Η προσπάθεια μας γίνεται για να παραμείνει στη θέση της η ογκολόγος Δρ. Άννα Μουζακίτη στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Το θέμα το παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον και ανησυχία καθώς είναι η μοναδική ογκολόγος στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Η σύμβαση της ιατρού ογκολόγου Δρ. Άννας Μουζακίτη, λήγει τον Δεκέμβριο του 2018 και περισσότεροι από 3500 καρκινοπαθείς στο νησί  μας παραμένουν χωρίς ογκολόγο.

Αξιότιμε Πρωθυπουργέ,

ζητάμε την δυναμική σας παρέμβαση, καθώς αυτή η κατάσταση της κενής θέσης ογκολόγου δημιουργεί τεράστια προβλήματα για τη θεραπείες των ασθενών και  ζητούμε να μεριμνήσετε, καθώς και από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για  την άμεση πρόσληψη μόνιμου ογκολόγου στο νοσοκομείο Κέρκυρας.

Ως Έλληνες –Κερκυραίοι της Διασποράς αγωνιούμε για τον τόπο μας και πάντα ήμαστε παρών. Ελπίζουμε στη στήριξή σας και στην δυναμική σας παρέμβαση”.