Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά παραβρέθηκε χθες στην χοροεσπερίδα που δόθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου με κορύφωση την παρέλαση στη 5η Λεωφόρο.

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά παρέστη χθες στο γκαλά που έγινε στο Χίλτον της Νέας Υόρκης και το οποίο διοργάνωσαν ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, η Εισαγγελέας της κομητείας του Νάσο, Μάντλιν Σίγκα και ο επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος από τη Λήμνο, Παντελής Μπούμπουρας.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη παρέλαση που θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου στη 5η Λεωφόρο με κεντρικό σύνθημα «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα». Στις εκδηλώσεις συμμετέχει 30μελής αποστολή με Ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς.

Φέτος στις εκδηλώσεις και στην παρέλαση θα παραβρεθούν αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι από την Ελλάδα όπως ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Νικολούζος, ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας και ο καθηγητής Γεωπολιτικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Ιωάννης Μάζης, ο οποίος και θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση στο Σταθάκειο τη Δευτέρα 23 Απριλίου.

Ρεπορτάζ: Διονύσης Μάμαλος