Η Ομοσπονδία Επιχειρηματικών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας, σε συνεργασία με το ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας του Υπουργείου Τουρισμού, διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο, για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις διάφορες προκλήσεις στη διοίκηση και τη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Θέματα:

1η ημέρα
1. Γλώσσα του σώματος
2. Πώς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας με το καλημέρα
3. Αντιμετώπιση παραπόνων
4. Έξι βήµατα για την επίλυση προβλημάτων
5. Η γνώση της λεπτομέρειας κάνει την διαφορά
6. Upselling – Μικρά μυστικά αύξησης πωλήσεων
7. Housekeeping – Κρίσιμοι κανόνες ασφάλειας πελατών
8. Housekeeping – Σωστή Σειρά Καθαρισμού δωματίου αφίξεις – αναχωρήσεις –
πελατών – νυχτικά (turn down service)

2η ημέρα
9. Πρακτική εξάσκηση στο σωστό στρώσιμο κρεβατιού και στην σειρά καθαρισμού δωματίου
10. Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης

Εισηγητές: Δημήτριος Μπακύρας Διευθυντής Ι.Ε.Κ, Μαρία Παρίσση Καθηγήτρια Ι.Ε.Κ, Ελισάβετ Καλαφάτη Executive Housekeeper, Δώρα Βλάχου Assistant Housekeeper, Μαρίνα Στραβοράβδη Assistant Housekeeper

Ημερομηνίες: Πέμπτη 26/4 , 12:00-16:00 & Παρασκευή 27/4, 14:00-18:00

Τόπος διεξαγωγής: 1η Ημέρα: Ξενοδοχείο Art Debonos, Γουβιά & 2η ημέρα: Ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace, Κανόνι.

Η συμμετοχή των μελών της Ομοσπονδίας στο σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων, κατόχους της «κάρτας μέλους» της Ομοσπονδίας.

Ευχαριστίες στην Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά καθώς και την Διοίκηση του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας και ειδικά τον διευθυντή κ. Δημήτρη Μπακύρα για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόταση της Ομοσπονδίας και την αμέριστη συμβολή τους στη διοργάνωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

Περισσότερες πληροφορίες από την Ομοσπονδία για το σεμινάριο και την εγγραφή: Τηλ: 2661026133 & 2661023403, email: oetkcorfu@gmail.com, ιστοσελίδα: www.oetk.gr.