Εκδόθηκε η δικαστική απόφαση στην αίτηση αναστολής που είχε καταθέσει η AQUIS, με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, κατά της απόφασης που είχε διατάξει την αποβολή της από το ξενοδοχείο και την απόδοσή του στην ιδιοκτήτρια εταιρία, συμφερόντων της οικογένειας Ρίζου.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η απόφαση, που εκδόθηκε πριν από λίγο, αναστέλλει την ισχύ της προηγούμενης απόφασης και παραπέμπει την οριστική λύση της αντιδικίας στην κανονική δίκη, που έχει προσδιοριστεί για τις 9 Μαΐου, η απόφαση της οποίας θα εκδοθεί σίγουρα μετά την λήξη της εφετινής τουριστικής περιόδου.

Τι κινδύνους κρύβει η δικαστική απόφαση;

Αυτή τι στιγμή το ξενοδοχείο ΣΑΝΤΥ φιλοξενεί 850 επισκέπτες και απασχολεί 200 και πλέον εργαζόμενους.
Η άδεια και το σήμα για την λειτουργία του ξενοδοχείου, είναι στο όνομα της ιδιοκτήτριας εταιρίας, επομένως είναι αδύνατον να αλλάξει διαχειριστή, έως ότου εκδοθεί οριστική απόφαση.
Η συζήτηση έχει προσδιοριστεί για τις 9 Μαΐου και θεωρείται δύσκολο να εκδοθεί σε δυο με τρεις μήνες. Ενώ βεβαίως υπάρχει πάντα ανοιχτό και το ενδεχόμενο της έφεσης.
Ο μεγάλος κίνδυνος μετά την απόφαση αυτή είναι να κλείσει το ξενοδοχείο αφήνοντας κυριολεκτικά στο δρόμο 200 Κερκυραίους εργαζόμενους αλλά και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες στον αέρα με κίνδυνο να χαθούν εκατομμύρια ευρώ από την τοπική αγορά.
Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ πλέον των Τουρ οπερέιτορς κλονίζεται και ελλοχεύει ο κίνδυνος να δυσφημιστεί στο εξωτερικό ο τουριστικός μας προορισμός και το νησί μας.