Αποδοκιμάζει το περιεχόμενο της χθεσινής δήλωσης που κατέθεσαν στην ΠΕΔΙΝ η Δήμαρχος Μ. Υδραίου, ο Γιώργος Καλούδης, ο Χρύσανθος Σαρλής και ο κ. Τρούσας, ο Δήμαρχος Παξών Σπύρος Βλαχόπουλος παρά το γεγονός ότι υπήρχε και το δικό του όνομα στο συγκεκριμένο κείμενο.

Μιλώντας στο Corfutv ο κ. Βλαχόπουλος επεσήμανε ότι δέχεται το σημείο να μην γίνουν εκλογές την στιγμή που εκκρεμεί μία δικαστική απόφαση, αλλά διαφωνεί κάθετα με τα υπόλοιπα που αναφέρονται περί νοθείας και μαύρων σελίδων.

Όπως είπε: «Η ΠΕΔΙΝ είναι ένα συλλογικό όργανο και πρέπει να ψάχνει κοινά σημεία και όχι αφορμές για αντιπαραθέσεις. Όταν βγήκε η πρόσκληση για την Κυριακή επικοινώνησα με την κ. Υδραίου και διαμαρτυρήθηκα ότι ήταν καθορισμένη για 10 το πρωί άρα έπρεπε να ξεκινήσω τουλάχιστον μία ημέρα πριν κάτι που δεν γινόταν λόγο δουλειάς.

Ωστόσο με διαβεβαίωσαν ότι η συνεδρίαση δεν θα γίνει, γιατί έχει κατατεθεί κάποια προσφυγή άρα όπως μου είπαν δεν θα γινόταν η συνεδρίαση. Ωστόσο μετά τις εξελίξεις με το δικαστήριο, συμφώνησα για μία δήλωση που θα αναφέρει ότι δεν συμφωνώ να συμμετάσχω την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη μια δικαστική απόφαση. 

Χθες διαπίστωσα με δυσαρέσκεια ότι προστέθηκαν αναφορές για μαύρες σελίδες και άλλα. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί και ουδέποτε στην ζωη μου τους εχω χρησιμοποιήσει ούτε θα το κάνω».