Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη την πρώτη ημέρα της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού στη Βιέννη, όταν ο Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος προπηλάκισε τον Δημοσιογράφο Διονύση Μάμαλο, ο οποίος μόλις είχε ολοκληρώσει την ζωντανή σύνδεση με τον τηλεοπτικό σταθμό CorfuTv.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων τουριστικών παραγόντων και πρακτόρων και πριν ακόμα κλείσει η σύνδεση και τα μικρόφωνα στο κοντρόλ του σταθμού ήταν ανοιχτά, ο Αντιπεριφερειάρχης πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον δημοσιογράφο του CorfuTv με απειλητικό ύφος και ακατανόμαστες εκφράσεις όπως «θα σε λιώσω σαν …» και «θα σε συντρίψω».

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι «τα μικρόφωνα είναι ακόμα ανοιχτά» έλαβε την απάντηση «δεν με νοιάζει τίποτα» και συνέχισε λέγοντας «θα δεις τι θα πάθεις έτσι και δεν εκλεγώ». Στη μέση μπήκαν οι ψυχραιμότεροι και απομάκρυναν τον δημοσιογράφο ώστε να μην πάρει έκταση το περιστατικό. Ο δημοσιογράφος είχε ασκήσει προηγουμένως κατά την ζωντανή σύνδεση κριτική στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την ανεπαρκή και ελλειμματική κατά την κρίση του παρουσία της ΠΙΝ στη Διεθνή Έκθεση και σε μια αγορά η οποία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τον τουριστικό προορισμό τόσο των νησιών του Ιονίου, όσο και της Κέρκυρας.

Είναι η δεύτερη φορά που καταγράφεται ένα τέτοιο περιστατικό έντασης με πρωταγωνιστή τον Αντιπεριφερειάρχη και τον δημοσιογράφο, όταν ο δεύτερος είχε δεχθεί φραστική επίθεση στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Filoxenia, περιουσία του Προέδρου του AOCTA Βασίλης Καλούδη.