Παρελήφθησαν με τη μορφή δωρεάς την προηγούμενη βδομάδα 5 νέα σύγχρονα φορεία από το Γ.Ν. Κέρκυρας.

Η δωρεά αυτή των φορείων αποτελεί το τελευταίο τμήμα της, συνολικής δωρεάς των 100.000 ευρώ από Βέλγο πολίτη που νοσηλεύτηκε προ 2ετίας στο Γ.Ν. Κέρκυρας με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Με το πρώτο τμήμα της δωρεάς έχουν ήδη αγοραστεί, παραληφθεί προ 2μήνου και χρησιμοποιούνται επίσης δύο νέα μηχανήματα υπερήχων -1 τροχήλατo (fast) για το Τμήμα επειγόντων και ένα χειρός για την Καρδιολογική κλινική, συσκευές και άλλος εξοπλισμός επίσης για την καρδιολογική κλινική και το τμήμα επειγόντων περιστατικών.
Τα φορεία τα οποία δόθηκαν ήδη προς χρήση, έρχονται να προστεθούν ή να αντικαταστήσουν, φορεία του 2010 που είχαν παραληφθεί με το νέο κτήριο του νοσοκομείου, μερικά από τα οποία, ήδη παρουσίαζαν προβλήματα από τη συνεχόμενη χρήση. Μαζί με τα νέα φορεία και την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δωρεάς, παρελήφθησαν επίσης διάφορα άλλα εργαλεία για την Καρδιολογική κλινική, όπως επιτοίχιες συσκευές εξέτασης για τα επείγοντα της ΩΡΛ κλινικής, holter 24ώρου για την καρδιολογική κλινική κ.α.

«Για ακόμα μία φορά ως διοίκηση οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον δωρητή που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος», καταλήγει η ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φοίβου Κακαβίτσα