Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Πανκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής στην Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου στην πόλη Garrison της Νέας Υόρκης στην οποία διαβιούν παιδιά λόγω οικογενειών περιστάσεων.

Ο βασικός σκοπός της Ακαδημίας είναι να λειτουργεί ως τόπος στοργής, αγάπης και φροντίδας για παιδιά που βρίσκονται αντιμέτωπα με δύσκολες, ακόμα και τραγικές καταστάσεις. Ο Πανκερκυραϊκός Σύλλογος είναι υποστηρικτής της Ακαδημίας με ετήσιες δωρεές.

Φέτος προσφέρθηκαν στα παιδιά δωροκάρτες αξίας $40.00 για κάθε παιδί ( διαβιούν 23 παιδιά στο σύνολο) ενώ  με την βοήθεια του Προέδρου της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας κ. Νικολαου Μπάρδη,  ο Πανκερκυραϊκός Σύλλογος εξασφάλισε την χορηγία της κοινοτικής τράπεζας Ponce Bank και μοιράστηκαν στα παιδιά σακίδια πλάτης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Δουκάκης ευχαρίστησε τον διευθυντή της Ακαδημίας για την φιλοξενία ενώ η γραμματέας του Συλλόγου κ. Βασιλική Μπάρδη δήλωσε ότι η Ακαδημία είναι στην καρδιά μας και ερχόμαστε να στηρίξουμε και να εκφράσουμε την αγάπη μας στα παιδιά.

Θερμές ευχαριστίες στις οικογένειες Ιωάννη Δουκάκη και Προκόπη Ζέρβα για την συνεχή προσφορά τους αλλά ιδιαίτερα για την προετοιμασία των εδεσμάτων, προσφέροντας αμέτρητα χαμόγελα στα παιδιά.

Thank you in advance,

Theodore Doukakis, President
Prokopis Zervas, Vice President
Erasmia Paschalidis, Treasurer
Vasiliki Bardis, General Secretary
Spyridoula Tsoukala, Public Relations
Elisseos Mouzakitis, Membership Coordinator
George Kassimis, Membership Coordinator
Nikos Bardis, Honorary President
Peter Gerasimou, Board
Ioannis Doukakis, Board
John Zervas, Board