Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ Θεσπρωτίας: Θέλουμε αλλά δεν γίνεται να δεχτούμε απορρίμματα της Κέρκυρας.

by Corfu TV News on 11/02/2018 - 22:02

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Θεσπρωτίας για να αποφασίσει αν θα δεχτεί το αίτημα της Κέρκυρας για μεταφορά απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.

Μιλώντας στο Corfu Tv το βράδυ της Κυριακής, στην εκπομπή ‘’ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ’’, ο Δήμαρχος Πάργας και Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Θεσπρωτίας Αντώνης Νάστας επεσήμανε ότι αυτή την στιγμή είναι δύσκολο να δεχτούν τα απορρίμματα, καθώς ο χώρος στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου δεν επαρκεί.

Όπως είπε: ‘’Το πρώτο κύτταρο γεμίζει και θα πάμε στο δεύτερο. Καταλαβαίνετε ότι μέχρι να γίνει το εργοστάσιο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Ήπειρο θα έχουμε σοβαρά προβλήματα. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε την Κέρκυρα. Υπενθυμίζω ότι το 2016 σε ένα ίδιο αίτημα που είχαμε δεχτεί για απορρίμματα από Κέρκυρα και Παξούς είχαμε δεχτεί, αλλά δεν είχε προχωρήσει λόγω προβλήματος στην μεταφορά τους. Δυστυχώς πραγματικά δεν γίνεται αυτή την στιγμή να δεχτούμε απορρίμματα γιατί θα έχουμε πρόβλημα μεγάλο. Άποψη μου είναι ότι θα πρέπει η Κέρκυρα να λύσει επιτέλους τα προβλήματα της με τα απορρίμματα και η καλύτερη είναι το Εργοστάσιο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης”.

 

Corfu TV NewsΠρόεδρος ΦΟΔΣΑ Θεσπρωτίας: Θέλουμε αλλά δεν γίνεται να δεχτούμε απορρίμματα της Κέρκυρας.

Related Posts

Take a look at these posts