Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Παυλίδης, στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με τον Γενικό Γραμματέα Γρηγόρη Θεοδωράκη.

Στη συζήτηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, τέθηκε από τον βουλευτή Κέρκυρας το θέμα των συμβασιούχων Πυροσβεστών 5ετους υποχρέωσης και η δυνατότητα μονιμοποίησης τους. Ο κ. Παυλίδης έκανε λόγο για ένα δίκαιο αίτημα από πλευράς εργαζομένων, οι οποίοι καλύπτουν  πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο τομέα της Πυρόσβεσης και της Πολιτικής Προστασίας. Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τον κ. Παυλίδη ότι η υπόθεση αυτή εξετάζεται με θετική πρόθεση από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες από τα αρμόδια Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και  Οικονομικών για τις δημοσιονομικές συνέπειες αυτού του εγχειρήματος.

Παράλληλα ο κ. Παυλίδης ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα και για την υπόθεση των απολυμένων εργαζομένων του Καζίνο Κέρκυρας οι οποίοι αν και παλαιότεροι στην εργασία δεν δικαιώθηκαν δικαστικά, σε αντίθεση με τους μεταγενεστέρους συναδέλφους τους ιδίων προσόντων και καθηκόντων που είδαν το δρόμο της δικαστικής τους δικαίωσης. Ο κ. Θεοδωράκης αφού ενημερώθηκε λεπτομερώς για το σοβαρό αυτό θέμα, τόνισε την ανάγκη συνολικής αντιμετώπισης  μιας σειράς τέτοιων και άλλων αντίστοιχων περιπτώσεων του ευρύτερου δημοσίου τομέα, σε συνεργασία πάντοτε με τα συναρμόδια κατά περίπτωση Υπουργεία.