Ανακοίνωση με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας στο Νοσοκομείο εξέδωσε ο Σύλλογος Ξενοδοχοϋπάλληλων Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων επέλεξε ως πρώτη ενέργειά του την επίσκεψη στο νοσοκομείο και μάλιστα τα βρήκε όλα μια χαρά!!!

Προφανώς όταν τα ταμεία σου σπάνε ρεκόρ όπως συμβαίνει με τους μεγαλοξενοδόχους της Κέρκυρας τα βρίσκεις όλα ρόδινα. Τι σας νοιάζει εσάς μεγαλοξενοδόχοι για τους χιλιάδες κερκυραίους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, ακόμη και μικροξενοδόχους που βιώνουν το Γολγοθά της κρίσης? Εσείς στην κρίση γινόσαστε ακόμη μεγαλύτεροι κροίσοι.

Προφανώς δεν σας ενδιαφέρει και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι που περιμένουν και αυτοί στην ταλαιπωρία της επιβαρυμένης και απαξιωμένης δημόσιας υγείας. Αν σας ενδιέφερε θα τους είχατε ρωτήσει και θα διαπιστώνατε πόσο ρόδινα είναι τα πράγματα στο νοσοκομείο. Εκτός κι αν η ικανοποίηση σας ήρθε από την εξαγγελία για αναβάθμιση της μονάδας επειγόντων περιστατικών.

Είναι το τμήμα εκείνο, του νοσοκομείου που όλο το καλοκαίρι λειτουργεί σχεδόν αποκλειστικά εξαιτίας σας αφού εκεί στέλνετε δεκάδες ξενοδοχοϋπάλληλους εξοντωμένους από την τρομοκρατία, την πίεση και την ένταση της δουλειάς για να πλουτίζετε και να εξασφαλίζετε το φτωχικό σας παντεσπάνι».