Δεν τους ενόχλησε το άθλιο επαρχιακό οδικό δίκτυο, δεν πρόσεξαν την παραλιακή της Γαρίτσας, τη βιτρίνα της Κέρκυρας που 4 χρόνια έχει γίνει το «γεφύρι της Άρτας» όλο τελειώνει και όλο «χτίζεται», δεν παρατήρησαν ότι το Καφέ Γυαλί που δεν έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που σε κάνει να το προσέχεις είναι η δυσοσμία που εκλύει, δεν τους πείραξε που η Βίλα Ροσα καταρρέει, ούτε βέβαια έχουν καταλάβει την «Οδύσσεια» των κατοίκων που μπαίνουν στην πόλη από το νότο, αφού δεν έχει γίνει ούτε μια παράκαμψη. Ούτε αναρωτήθηκαν γιατί τα παλιά Δικαστήρια παραμένουν ακόμα «γιαπί» και γενικότερα δεν αισθάνθηκαν άσχημα που στην πατρίδα τους δεν έχει τελειώσει ούτε ένα έργο και βεβαίως δεν πήραν μυρωδιά ότι, με βάση δημοσκοπικές έρευνες η Περιφερειακή Αρχή Θ. Γαλιατσάτου είναι από τις χειρότερες σε όλη την Ελλάδα!
Η ΣΥΡΙΖΑΙικη μυωπία τους, τους δίνει το «θάρρος» να κουνούν το δάκτυλο τους, με αναρτήσεις στο διαδίκτυο, για το πόσο καλά οργανωμένο και πόσο σπουδαίο ήταν  το Συνέδριο για του Απόδημους!!!
Αυτό είδαν μόνον!!! Ποιοι(;) μα οι εξ Αθηνών απόδημοι Συριζαίοι, άδραξαν την ευκαιρία να διαφημίσουν τον σύντροφο Γαλιατσάτο!!
Συγχαρητήρια απόδημοι, φίλοι της Κέρκυρας, άξια η φιλοξενία της Περιφερειακής Αρχής …!!!