Ο Κερκυραίος υπεραθλητής κολυμβητικών μαραθωνίων και αγώνων κολύμβησης σε παγωμένο νερό Χάρης Θεοδόσης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 1000μ κολύμβησης σε παγωμένο νερό στην ηλικιακή κατηγορία 40-44 ετών στο IISA Great Britain CHAMPIONSHIPS.

Οι αγώνες (1000 & 500μ) του πρωταθλήματος της Μεγάλης Βρετανίας, διοργανώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Sandford Parks Lido της πόλης Chelten, στο πλαίσιο των αγώνων της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου κολύμβησης στον πάγο. Στο κορυφαίο αγώνισμα των 1000μ πήραν μέρος συνολικά 64 κολυμβητές-τριες, από τη Μεγάλη Βρετανία και άλλες οκτώ χώρες (Γερμανία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Ν. Αφρική, Αργεντινή & ο Χάρης Θεοδόσης από Ελλάδα).

Ο Κερκυραίος “ICE MAN” έτρεξε στην 6η σειρά τα 1000 σε θερμοκρασία νερού 6,40c και με χρόνο 17΄44’’59 κατέλαβε την 30η θέση της γενικής κατάταξης και τη δεύτερη στην ηλικιακή κατηγορία 44-40 ετών. Στους αγώνες παραβρέθηκε και ο ιδρυτής και πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κολύμβησης σε Παγωμένο Νερό (IISA) Ram Barkai, ο οποίος έκανε και την απονομή των μεταλλίων στους νικητές της γενικής κατάταξης και των ειδικών ηλικιακών κατηγοριών.