Με κείμενό της η ΔΗΜΤΕ Μέσης Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας επιτίθεται κατά του Δημάρχου Κέρκυρας με αφορμή τη μη λειτουργία των κατασκηνώσεων στο Βίδο.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πέραν της ανικανότητας στην αποκομιδή και διαχείριση των απορριμάτων η Δημοτική Αρχή της «πρώτης φορά Αριστερά» συνεχίζει να δείχνει την ανικανότητα της και στα ζητήματα κοινωνικής ευαισθησίας.
Ο λόγος περί της μη λειτουργίας των Δημοτικών κατασκηνώσεων στο Βίδο, ενέργεια με σαφείς κοινωνικές προεκτάσεις αφού αποτελούσε λύση δημιουργικής απασχόλησης για τους γονείς που εργάζονται την θερινή περίοδο αλλά συγχρόνως και δημιουργική διέξοδος για την Κερκυραϊκή νεολαία.
Η νέα αποτυχία της Δημοτικής Αρχής να λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις στο Βίδο μετά από πολλά χρόνια, καταδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι ανάξιοι σε κάθε επίπεδο.
Με έκπληξη δε παρακολουθήσαμε τον κύριο Δήμαρχο να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη χωρίς ωστόσο να δούμε ποιες οι συνέπειες της ανάληψης της ευθύνης αυτής!
Καμία παραίτηση, καμία συγγνώμη, καμία ανάληψη ευθύνης στην πράξη, μόνο η επιβεβαίωση της διαπίστωσης ότι μας έχουν φέρει πολλά χρόνια πίσω»!