Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΑΟΚ με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου του ΟΛΚΕ Σπύρου Στεφανίδη στην εφημερίδα Κέρκυρα Σήμερα, αλλά και στην εκπομπή Αθλολογίες του Corfutv.

Ο Πρόεδρος του ΝΑΟΚ Μάχος Γαβαλάς ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους ενώ όπως είπε στόχος του ΟΛΚΕ είναι να διώξει τον Όμιλο. Επίσης ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα χρησιμοποιηθούν τα νόμιμα μέσα για άμυνα του ομίλου και αναμένεται να κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα.

Ο λόγος των ασφαλιστικών μέτρων όπως τονίστηκε στην συνέντευξη είναι κλοπές αθλητικού υλικού αλλά και βανδαλισμοί που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες από το χώρο του ΝΑΟΚ, μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν νοείται αθλητικός όμιλος να μην ελέγχει τις εγκαταστάσεις του».

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Γιώργος Δημουλής κάλεσε τον κ. Στεφανίδη να είναι ποιο προσεχτικός όταν αναφέρεται στις διακρίσεις του ΝΑΟΚ και επίσης να πάρει πίσω τα όσα δήλωσε στο πλαίσιο της συνέντευξης του στην εφημερίδα φέρνοντας ως χαρακτηριστικο παράδειγμα τους αθλητές που έφυγαν από την ζωή κατά την διάρκεια αγώνων.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μητσιάλης εκ μέρους του συλλόγου έκανε λόγο για στοχοποίηση του ΝΑΟΚ ενώ τόνισε ότι αυτό που ζητούν τώρα είναι απλά ο έλεγχος του χώρου καθώς είναι ενοικιαστές και έχουν καταθέσει ενοίκια.

Ο Άκης Παυλογιάννης σημείωσε ότι υπάρχουν αποδείξεις γι τα όσα ισχυρίζονται τα μέλη και προσέθεσε ότι όταν νοικιάστηκε ο χώρος δεν υπήρχαν όλες αυτές οι εγκαταστάσεις, παρουσιάζοντας μάλιστα στο πλαίσιο της συνέντευξη και σχετικά στοιχεία.

Ρεπορτάζ: Ματούλα Ανδριώτη.