Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, που ανήκει στο υπουργείο Δικαιοσύνης, για μεταγωγή του πολυισοβίτη, Δημήτρη Κουφοντίνα, στις Αγροτικές Φυλακές Βόλου.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας μιλώντας στο Corfutv στο πλαίσιο της εκπομπής «ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ» ανέφερε ότι «Η κυβέρνηση προκαλεί και έχω μια υποψία ότι προσπαθεί να μεταφέρει το βάρος της ζήτησης από τις τεράστιες ευθύνες από τα θύματα των πυρκαγιών αλλού. Ντροπή αυτά τα πράγματα. Η Κυβέρνηση ασελγεί εις βάρος μνήμης θυμάτων. Ο άνθρωπος που στέρησε ζωές και δεν πρόκειται να ζητήσει ποτέ συγνώμη. Για εμάς είναι αδιάφορος. Ο Νόμος έκρινε ότι πρέπει να μεταφέρει δολοφόνο σε αγροτικές φυλακές μας λέει ότι περιφρονεί η ανίκανη κυβέρνηση την μνήμη των θυμάτων. Η έννομη τάξη δεν εκδηλώνει στον αμετανόητο δολοφόνο την περιφρόνηση της».

Για παραίτηση Τόσκα

Αναφερόμενος στην παραίτηση του Νίκου Τόσκα υποστήριξε ότι «με αφήνει αδιάφορο εμένα και την Νέα Δημοκρατία η παραίτηση Τόσκα. Αυτός που οφείλει να παραιτηθεί είναι ο Πρωθυπουργός».

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Δένδια.