Τις παλιές «καλές» εποχές, όταν το Ελληνικό Δημόσιο διαχειριζόταν τα περιφερειακά αεροδρόμια και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, το οποίο ήταν εγκαταλελειμμένο, αναβιώνει η παρουσία ανεμιστήρων!!! στις αίθουσες των επιβατών του εξωτερικού και του εσωτερικού και ενώ έχει αρχίσει η τουριστική περίοδος δυναμικά.

Προφανώς η εικόνα των ανεμιστήρων δεν συνάδει με ένα σύγχρονο αεροδρόμιο το οποίο κατά την φετινή τουριστική περίοδο αναμένει να υποδεχθεί σχεδόν 1,5 εκατομμύριο τουρίστες από το εξωτερικό και βεβαίως δεν δικαιολογεί τις προσδοκίες ότι η κατάσταση, τόσο η εικόνα που θα παρουσίαζε ο αερολιμένας της Κέρκυρας, ενός εκ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών της χώρας, όσο και η λειτουργική αναβάθμιση θα επιτυγχάνονταν με τη νέα διαχείριση από τους ιδιώτες.

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη του αεροδρομίου από την Fraport, δυστυχώς δεν μπορεί να ισχυριστεί ο τρίτος ο αντικειμενικός παρατηρητής ότι έχει αλλάξει άρδην η εικόνα του αεροδρομίου προς το καλύτερο. Μάλλον ισχύει το «Τι είχες Γιάννη, τι χα πάντα».