Αρκετά σωματεία παραμονή Χριστουγέννων έψαλλαν τα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Ι.Ν. Θ. Γαλιατσάτο.

Την αρχή έκανε η Φιλαρμονική “Καποδίστριας” που ευχήθηκε με παραδοσιακά κάλαντα στον Περιφερειάρχη κι εκείνος υποδέχθηκε με χαρά τους μουσικούς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αντάλλαξε μαζί τους ευχές.

“Είναι μέρες γιορτής για όλους μας, για τα σπίτια και τις οικογένειές μας. Εύχομαι ολόψυχα αυτές οι ημέρες να φέρουν σε όλους μας γαλήνη, ηρεμία και αγάπη. Να ανακαλύψουμε όλοι ξανά τις έννοιες της αλληλεγγύης, της συντροφικότητας, της συμπαράστασης και της στήριξης, κυρίως σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Να είμαστε λιγότερο εγωιστές, να σταματήσουμε να ακούμε ακραίες φωνές, να μάθουμε να ακούμε τους άλλους, να χαμογελάμε συχνότερα”, είπε ο κ. Γαλιατσάτος.

Ειδικά στους μουσικούς και τα μέλη του ΔΣ της Φιλαρμονικής “Καποδίστριας”, ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε πολλές – πολλές επιτυχίες, κουράγιο και δύναμη στο έργο που επιτελούν για τον πολιτισμό της Κέρκυρας και των νησιών μας. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες του για την έως τώρα προσπάθεια που έχουν καταβάλλει, ως εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, και ευχήθηκε υγεία, προσωπική και επαγγελματική δύναμη για κάθε επιτυχία στη ζωή τους.