Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 2.30 το μεσημέρι, έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση του Συλλόγου με τη Δήμαρχο κ. Υδραίου. Παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου, παρουσία του κ. Παντελιού Γιώργου Αντιδήμαρχο Οικονομικών και του κ. Καλόγερου Νίκου Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κοντός Παντελής αναφέρθηκε στην ανάπλαση του άλσους της Γαρίτσας-Ανεμόμυλου, καθώς οι χώροι αυτοί αποτελούν μοναδικό πνεύμονα πρασίνου για τον οικιστικό ιστό της πόλης και όχι μόνο, επίσης στην αποκατάσταση του ιστορικού δημοτικού θεάτρου «Φοίνικας», με τεράστια διαχρονική συμβολή στην πολιτιστική ζωή του νησιού μας, καθώς και στη συνέχιση του έργου στην παραλιακή Γαρίτσας.
Συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, όπως κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αποχετευτικό σύστημα, ηλεκτροφωτισμό και συντήρηση οδικού δικτύου, τα οποία η κ. Δήμαρχος άκουσε με προσοχή και τα κατέγραψε δείχνοντας ενδιαφέρον για τον προγραμματισμό και την επίλυσή τους.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου επιζητεί συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή ώστε να δρομολογηθούν λύσεις το συντομότερο δυνατό σε κάποια χρονίζοντα ζητήματα, και φυσικά θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση.