Την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Μαρτίου, πολίτες με αίτημα την βελτίωση του Οδικού Δικτύου επισκέφθηκαν τον Διοικητή της Τροχαίας  Κέρκυρας κ. Σ. Σκολαρίκη, τον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Α. Γουλή και τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων, κ. Δ. Τσούκα.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες προσκόμισαν εγγράφως τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε στο διαδίκτυο μέσω της σελίδας στο Facebook «Τα Παράπονά σου στο Δήμαρχο». Η δημοσκόπηση ανέδειξε τα σημεία με τον μεγαλύτερο κίνδυνο για οδηγούς και πεζούς.

Οι πολίτες, οι οποίοι υπογράφουν το έγγραφο, ζητούν την κινητοποίηση των αρμοδίων φορέων ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα στο οδικό δίκτυο. Προτάσσοντας μάλιστα τα πιο επικίνδυνα, σύμφωνα με την έρευνα, σημεία, έθεσαν και συγκεκριμένα ερωτήματα ως προς την υφιστάμενη κατάσταση.

Οι τρεις αυτές επισκέψεις αποτελούν το επιστέγασμα της δράσης ΑΝ που ξεκίνησε με αφορμή τον τραγικό θάνατο της Αννας Μαρίας στην Έθνική Λευκίμμης. Με την προσδοκία το συντομότερο δυνατόν οι αρμόδιοι να ανταποκριθούν, οι πολίτες που συμμετείχαν στη δράση – και προφανώς όλοι οι πολίτες της Κέρκυρας – αναμένουν την ανακοίνωση και την έναρξη αποτελεσματικών παρεμβάσεων και έργων. Βασική απαίτηση για όλους αποτελεί η ασφάλεια και μόνον η ασφάλεια, αυτονόητο στοιχείο των δρόμων κάθε σύγχρονης, ευρωπαϊκής πόλης.