Τα πλάνα με τον Ρόκι, το σκυλί που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο να περιμένει έξω από την πόρτα του σπιτιού που έγινε το φονικό, με τον 52χρονο και την 29χρονη, έκαναν τον γύρο της Ελλάδας ευαισθητοποιώντας παράλληλα τον κόσμο για την τύχη του.

Την ίδια στιγμή συγκίνηση προκαλεί η είδηση πως ο Ρόκι ήταν εκείνος που καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που βρέθηκε θαμμένη η Αγγελική.

Το σκυλάκι ζούσε αρκετά χρόνια με την οικογένεια.

Χθες ελήφθη μια εξαιρετική πρωτοβουλία από τους εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Κιβωτός. Η Αντιπρόεδρος του σωματείου Στάμη Τζώρα μετά από αρκετά τηλεφωνήματα που δέχτηκε από φιλοζωικές εταιρείες και από κόσμο, κάλεσε κτηνίατρο ο οποίος πήγε στο σπίτι μαζί με την εθελόντρια Αγγελική Άνθη.

Στην συνέχεια η εθελόντρια Αγγελική Άνθη πήρε τον Ρόκι σαν ωφελούμενο του προγράμματος στειρώσεων αδέσποτων ζώων του Δήμου Κέρκυρας και τον οδήγησε σε ιατρείο. 

Σύμφωνα με ανάρτηση της κ. Άνθη σε μέσο κοινωνικης δικτυωσης «Θα του γίνει βασικός εμβολιασμός, στείρωση, αποπαρασίτωση, εντός κι εκτός, όπως και τσιπάρισμα».

Θα γινει άμεσα η υιοθεσία. 

Σύμφωνα με την Αντιπρόεδρο κ. Τζώρα υπάρχει τεράστιο ενδιαφερον για να υιοθετηθεί ο Ρόκι. Από τους πρώτους που εκδήλωσαν ενδιαφερον ήταν η οικογένεια που μένει στο διπλανό σπίτι.

Όπως και να έχει το ενδιαφέρον για ακόμα μια φορά ήταν τεράστιο και συγκινητικό.

Σύντομα ο Ρόκι θα βρίσκεται σε νέα οικογένεια.