Εν αναμονή του τελικού πορίσματος από τη  Ιατροδικαστική Υπηρεσία βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές της Κέρκυρας, με στόχο να δοθεί μία πλήρη εικόνα για την δολοφονία του 63χρονου στα Δραγωτινά.

Τα πρώτα στοιχεία ωστόσο που δίνονται από την Ιατροδικαστική Έκθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνουν την εγκληματική ενέργεια, ενώ ως αιτία θανάτου είναι οι βαριές κακώσεις τραχήλου και θώρακα που προκλήθηκαν από κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η αρχική εξέταση επιβεβαιώνει ότι υπήρξαν δυο πυροβολισμοί, ένας στον τράχηλο αριστερά στα πλάγια του λαιμού και ένας δεξιά στον θώρακα στο ύψος της κλείδας – ώμου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συνεχίστηκαν και σήμερα οι προσαγωγές ατόμων φερόμενοι ως ύποπτοι, ενώ ως τώρα δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν σε αυτή την υπόθεση, οι μαρτυρίες από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Σημειώνουμε ότι το θύμα είχε φύγει το πρωί της Κυριακής από το σπίτι του, δεν επέστρεψε και οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνιση του τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Χθες το πρωί πολίτης εντόπισε το πτώμα στην άκρη του δρόμου μεταξύ Δραγωτινών και Σπαρτερών και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του 63χρονου.