Βαθαίνει το χάσμα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για τα σκουπίδια.

Απετράπη η αποπομπή δύο μελών..

Η πρόσφατη ανακοίνωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νότου για τη μη λειτουργία του ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας, αλλά και η κατάσταση που έχει περιέλθει με τα απορρίμματα απασχόλησε την συνεδρίαση της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας το βράδυ του Σαββάτου.

Παρόντες σε αυτή την συνεδρίαση ήταν, το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος και υπεύθυνος για τα Ιόνια νησιά Άγγελος Γκόγκογλου, αλλά και ο οργανωτικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Καραγεώργος, ενώ δεν συμμετείχαν τα μέλη Νίκος Γκούσης και Ανδρέας Πανδής όταν διαπίστωσαν ότι στα θέματα ήταν και η αποπομπή τους από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και αφού προηγουμένως είχαν συζητήσει με τα μέλη της Κεντρικής επιτροπής και διαφώνησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έντονη κριτική για την πρόσφατη ανακοίνωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νότου, αναφορικά με την μη λειτουργία του ΧΥΤΥ Νότιας Κέρκυρας, καθώς επίσης τονίστηκε ότι δεν πρέπει μην επαναληφθούν τέτοιου είδους ανακοινώσεις που δεν συνάδουν με την κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής η οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, ήταν μετά τον αποκλεισμό της πρότασης για μεταφορά των απορριμμάτων εκτός Κέρκυρας, να υλοποιηθεί με γρήγορους ρυθμούς ο οδικός χάρτης που έχει αποφασιστεί, μεταξύ Κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αφορά την ενδιάμεση διαχείριση με τον δεματοποιητή και την μεταφορά των δεμάτων στην εγκατάσταση του ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας.

*Φωτογραφία από προηγούμενη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.