Διήμερο fitness και εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διήμερο 20-21 Απριλίου με διοργάνωση του oxygen plus και σε συνεργασία με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Γραμμένου Μαριλένα. Προσκεκλημένος ο διεθνής presenter Rene Lomanga από τις Βρυξέλλες. Τα μαθήματα για την συγκεκριμένη εκδήλωση στοιχίζουν 8 ευρώ. 
Θα πραγματοποιηθούν τα εξής μαθήματα.
Παρασκευή 20.4.2018 5.30-7: Βokwa(αερόβιο χαρούμενο κεφάτο πρόγραμμα που εστιάζει στην ψυχική ευφορία και στην καρδιαγγειακή ενδυνάμωση και απογειώνει την αδρεναλίνη στα ύψη).
Σάββατο 5.30-6.30: Πρόγραμμα για άντρες και γυναίκες punch and strike (μοιάζει πολύ με body fight δηλαδή αερόβιο με γροθιές και κλωτσιές σαν αυτοάμυνα)
6.30-8: Ζumba.
Κάθε μάθημα στοιχίζει 8 ευρώ. Επίσης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χορού το Σάββατο το πρωί θα γίνει εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο όπου θα συμμετάσχουν ο rene lomanga, η Ρένα Κοντού ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Passion, Δενια Μιμερινη, Καββαδία Ελεωνόρα, Τερψιαδου Νίκη, πιστοποιημένες zumba instructorς, Τσιλιμπαρης Σπύρος πιστοποιημένος aerodance instructor, Γραμμένου Μαριλένα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και πιστοποιημένη zumba instructor.
Είσοδος 5 ευρώ.
Φοιτητικό μαθητικό (με ένδειξη Πάσου η μαθητικής ταυτότητας) 3 ευρώ.
Αθλητές συλλόγων (με μπλούζα του σωματείου δωρεάν)11-2 το πρωί.
Φιλανθρωπικός σκοπός
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς θα αγοραστούν με τα έσοδα πάνες και υποσέντονα για τους ηλικιωμένους.
Πληροφορίες Μαριλένα Γραμμένου.