Την είδηση που μετέφερε το Corfutvnews το βράδυ του Σαββάτου ότι απέβη άγονος ο διαγωνισμός της ενδιάμεσης φάσης, που αφορά τρία χρόνια, έως το 2020, προϋπολογισμού 6. 200 εκατομμυρίων και διακοσίων χιλιάδων ευρώ με Φ.Π.Α. επιβεβαίωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελιός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Corfutv το βράδυ της Κυριακής και στον Σπύρο Ρίκο.

Ο κ. Παντελιός ανέφερε ότι κατατέθηκε μια μόνο προσφορά η οποία δεν ήταν σύμφωνη με την μελέτη του διαγωνισμού ως προς τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται, σημείωσε ότι ο διαγωνισμός θα γίνει μάλλον με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης και ότι θα χρειάζεται μεγάλη προσοχή από πλευράς υπηρεσιών του ΣΥΔΙΣΑ.

Συνεχίζοντας έκανε λόγο για δύσκολη κατάσταση υποστηρίζοντας ότι αύριο θα υπάρξει σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΔΙΣΑ όπου η πρόταση θα είναι να υπάρξει μία μικρή απευθείας ανάθεση έως το μεσοδιάστημα της τάξεως των 60.000 – 70.000 ευρώ έτσι ώστε να συνεχίσει την λειτουργία του ο δεματοποιητής. Υποστήριξε ότι αυτή την στιγμή υπολειτουργεί ο δεματοποιητής.