Αποκλεισμένα είναι τα χωριά Ραχτάδες και Αρμενάδες, καθώς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ από σήμερα διέκοψε τα δρομολόγια του λόγω του κακού οδικού δικτύου και της επικινδυνότητας πλέον που υπάρχει. 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ραχτάδων κ. Αρμένη «βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν. Ο δρόμος είναι κατεστραμμένος. Πριν 2,5 χρόνια είχε φτιαχτεί ένα κομμάτι δρόμου και υπήρχαν δεσμεύσεις από την Π.Ε. Κέρκυρας ότι θα φτιαχτεί. Δυστυχώς δεν έγινε αυτό με αποτέλεσμα να διακοπούν τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και να έχουν μείνει δύο χωριά χωρίς συγκοινωνία. Σε λίγο δεν θα περνάει ούτε Ι.Χ. αυτοκίνητο.».

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρμενάδων κ. Αυλωνίτης από την πλευρά του επεσήμανε ότι «σήμερα το πρωί πήγαμε στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ όπου μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει έγγραφη αναφορά στην Περιφέρεια ότι σταματούν τα δρομολόγια λόγω επικινδυνότητας του οδικού δικτύου. Πήγαμε στην Αντιπεριφερειάρχη δεν ήταν εκεί άλλα είχαμε επικοινωνία τηλεφωνική. Ήταν προβληματισμένη και ανέφερε ότι ίδια αύριο με τις υπηρεσίες θα έρθει στο σημείο για να βρεθεί άμεσα λύση».