Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την τραγωδία στην Κέρκυρα, όπου μια 56χρονη έπεσε νεκρή σε γλέντι βάφτισης.

Τρία άτομα στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθη ο 60χρονος ημεδαπός για τον θανάσιμο τραυματισμό της 56χρονης καθώς και δύο ακόμη ημεδαποί για άσκοπους πυροβολισμούς.

Ο 60χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου στον Ανακριτή την Τετάρτη ενώ οι άλλοι δυο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Με βάση τις νέες πληροφορίες της Αστυνομίας, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο 60χρονος, στην περιοχή Αγ. Ιωάννης Κέρκυρας, τραυμάτισε θανάσιμα με πιστόλι το οποίο εκπυρσοκρότησε, μια 56χρονη ημεδαπή με την οποία διατηρούσε φιλική σχέση.

Οι πυροβολισμοί στα βαφτίσια κατέληξαν σε δράμα.

Όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, είχαν ριφθεί άσκοποι πυροβολισμοί τόσο από τον 60χρονο και την 56χρονη θανούσα, όσο και από δύο ακόμη ημεδαπούς 41 και 31 ετών που παρευρισκόταν στην εκδήλωση.

Στο πλαίσιο των ερευνών ο 60χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς το πιστόλι άγνωστης μάρκας, διαμετρήματος 7,65 mm με το οποίο πυροβόλησε την 56χρονη, μια (1) γεμιστήρα και πέντε (5) κάλυκες του ίδιου διαμετρήματος.

Το γλέντι που βάφτηκε με αίμα.

Το Corfutvnews σήμερα το πρωί βρέθηκε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στο κτήμα που έγινε η χτεσινή εκδήλωση. Τα στρωμένα τραπέζια, τα κάρβουνα από το ψήσιμο αλλά και αρκετές καρέκλες στο χώρο δείχνουν ότι τίποτε δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε σε ένα γλέντι, όπου συγγενείς και φίλοι γιόρταζαν τα βαφτίσια ενός μικρού παιδιού.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Άφρας.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Άφρας για τον άδικο χαμό της 56χρονης. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένα γλέντι είχε τόσο τραγική κατάληξη.
Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, Τάσο Μπούα «ακυρώνεται το πανηγύρι 6 Μαΐου σε ένδειξη πένθους και εκδήλωση οδύνης για την απώλεια της Ελένης, που ήταν εξαιρετικά αγαπητή σε όλους στο χωριό».