Διεξήχθη το πρωί της Κυριακής ο κολυμβητικός αγώνας open water, «2ος γύρος του Π. Φρουρίου», τον οποίο διοργάνωσε ο ΝΑΟΚ, προς τιμήν του υδατοσφαιριστή Αριστείδη Μουζακίτη, δόκιμου Ανθυποπυραγού, που έπεσε στο καθήκον σε ηλικία 33 ετών, τον Ιούλιο του 2017 στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Στον αγώνα – εκδήλωση, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Κων/νος Παυλίδης και απένειμε τα μετάλλια στους νικητές του αγώνα, Μπ. Γιαννιώτη , Ι. Αγγελή και Ελ. Ρίζο, στην κατηγορία 18-31 ετών.

Με αφορμή τον αγώνα, ο Βουλευτής Κερκύρας του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Παυλίδης ανέφερε: «Για 2η συνεχή χρονιά διεξάγεται αυτός ο κολυμβητικός αγώνας, αφιερωμένος στην μνήμη του Αριστείδη Μουζακίτη και οι συμμετοχές από Κερκυραίους και μη, είναι τόσες πολλές.

Ο ΝΑΟΚ, έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι ένα Σωματείο με μεγάλη Ιστορία και πορεία επομένως χρειάζεται να ενισχυθεί με κάθε δυνατό τρόπο και να αποκτήσει τις δικές του εγκαταστάσεις. Είναι κοντά άλλωστε η παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στην κοινωνία του νησιού, στον Δήμο Κέρκυρας. Κάθε αθλητικό σωματείο πρέπει να έχει την δική του στέγη, τις δικές του υποδομές και αυτοτέλεια. Εύχομαι καλές επιτυχίες στον ΝΑΟΚ και συνολικά στα αθλητικά σωματεία της Κέρκυρας».