Με αφορμή τις αναφορές του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Βλάχου με δηλώσεις του στο Corfutv αναφορικά με την διαχείριση των Αδελφάτων και των Κληροδητημάτων την δική του απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος.

Αναφερόμενος στο μίσθωμα του πρώην Ζήσιμου ο κ. Νικολούζος επεσήμανε «ο κ.Βλάχος έχει αδυναμία να καταλάβει βασικές έννοιες, στην κυριολεξία γιατί αυτό που είπε για τον συμβιβασμό η οικονομική επιτροπή δέχτηκε έναν κανονισμό των χρεών του Επιχειρηματία στο κατάστημα του πρώην Ζήσιμου η οποία είναι σύνωμη. Ο δήμος ουδέποτε δέχτηκε μείωση του μισθώματος. Ο ενοικιαστής έχει το δικαίωμα να προσφύγει σύμφωνα με τον Νόμο στο δικαστήριο εμείς θα το αντιπαλέψουμε αυτό με το βασικό επιχείρημα ότι η ενοικίαση του καταστήματος αυτού έγινε στην μέση της οικονομικής κρίσης, δεν έγινε πριν επομένως οι υπολογισμοί ήταν διαφορετικοί και γι αυτό τον λόγο σε όλα τα αιτήματα έχουμε απαντήσει αρνητικά όσον αφορά την μείωση του μισθώματος. Όσον αφορά τον διακανονισμό είναι απόλυτα σύννομος και είναι απόφαση της Οικονομικής επιτροπής και όχι του Νικολούζου».

«Ντρεπόμαστε που ήταν στην δημοτική μας παράταξη».

Αναφερόμενος τώρα στις δηλώσεις του κ. Βλάχου ο οποίος είχε τονίσει ότι «Νοιώθω ντροπή που συμμετείχα σε αυτή τη Δημοτική Ομάδα”, ο Δήμαρχος τόνισε ” ο κ. Βλάχος τελευταία νομίζω ότι κάποια ουσία έχει δηλητηριάσει τον οργανισμό του δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος σε αυτή την ηλικία και με την αριστερή κουλτούρα που επικαλείται συνεχώς και τους αγώνες του στην Αριστερά μπορεί να μιλάει και να συμπεριφέρεται έτσι. Πραγματικά είναι απορίας άξιο. Τώρα το αν ντρέπεται καλά κάνει και εμείς ντρεπόμαστε που τον βάλαμε στην παράταξη μας».