Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες αναφορικά με την νέα βλάβη που υπάρχει στον δεματοποιητή και δια στόματος του Δημάρχου Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου. 

Ο ίδιος μιλώντας στο Corfutvnews υποστήριξε ότι «υπάρχει μία βλάβη, τα συνεργεία είναι εκεί και ελπίζω ότι αύριο το πρωί από τη πλευρά του ο εργολάβος θα την έχει αποκαταστασήσει».

Συνεχίζοντας υποστήριξε ότι «έχουμε μεγάλη συγκέντρωση απορριμμάτων στο χώρο εναπόθεσης στο Τεμπλόνι και αυτό είναι που δημιουργεί και το φρακάρισμα και στην αποκομιδή. Ελπίζουμε ότι από το μεσημέρι αύριο θα αρχίσει εντατικά η διαχείριση των απορριμμάτων επομένως ταυτόχρονα θα δημιουργείται χώρος για την αποκομιδή. Είναι μεγάλη η ποσότητα και όλα τα μέσα από σήμερα αύριο έχουμε και τους ιδιώτες εργολάβους αλλά το πρόβλημα μας είναι η να αυξήσουμε όσο γίνεται περισσότερο τη διαχείριση. Είναι ζόρικα τα πράγματα το παλεύουμε είμαστε επίσης κι σε μια συζήτηση με τον εργολάβο να φέρει και δεύτερο μηχάνημα έτσι ώστε να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία για να απορροφήσουμε την συγκεντρωμένη ποσότητα».

Όσον αφορά την μεταφορά των δεμάτων υποστήριξε ότι« είμαστε κοντά στην εκκίνηση για τη μεταφορά δεμάτων στην Λευκίμμη».