Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη, με την οικογένεια να έχει κάνει μήνυση σε ιερέα στην Κέρκυρα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας με ρεπορτάζ του το STAR.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων παρουσιάστηκαν σοκαριστικές λεπτομέρειες από το κορίτσι που σήμερα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είναι 16 ετών.

Τι ισχυρίζεται η 16χρονη

Όπως αναφέρθηκε στο STAR tο κορίτσι ντρεπόταν για τα όσα όπως ισχυρίζεται της έκανε ένα καλοκαίρι και σε ηλικία 12 ετών.

«Ασέλγησε πάνω μου εκείνο το καλοκαίρι πάνω από τρεις φόρες …Ήταν ιδιαίτερα σκληρό. Με παρενοχλούσε σεξουαλικά ακόμα και μέσα στην εκκλησία», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Οι γονείς της άνθρωποι του μεροκάματου είχαν εμπιστοσύνη στον ιερέα… Όταν άκουσαν την κόρη τους να τους λέει ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον ιερέα κατέθεσαν μήνυση εναντίον του.

Την περασμένη Δευτέρα ο ιερέας κλήθηκε να δώσει έγγραφες εξηγήσεις ως ύποπτος. Εκεί συνάντησε την οργή των συγγενών όπως και το πρωί της Παρασκευής.

Η μήνυση της 16χρονης άνοιξε τον ασκό του Αιόλου….

Την ώρα που ο ιερέας δεχόταν τον προπηλακισμό από τους συγγενείς της, οι γονείς μίας 14χρονης κατέθεταν και αυτοί μήνυση του εναντίον για ασελγείς πράξεις. Τα όσα ισχυρίζεται σοκάρουν σύμφωνα με το STAR. «Ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι του μία φορά σε ηλικία εννέα ετών».

Ιερέας: ”Με παρεξήγησαν”

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, η σύζυγος του ιερέα όταν έμαθε ότι οι γονείς του δεύτερου κοριτσιού θα κατέθεταν μήνυση πήγε στο σπίτι τους και προκάλεσε επεισόδιο. Χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία για να αποτραπούν τα χειρότερα. Ο ιερέας μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου αγνοούσε ότι τον έχει καταγγείλει και δεύτερο κορίτσι. «Έχουν παρεξηγηθεί οι κινήσεις μου προς το κορίτσι. Ήμουν διαχυτικός όχι μόνο με αυτό το κορίτσι αλλά και με άλλα παιδιά γιατί έχω αδυναμία στα παιδιά. Δεν έχω δικά μου παρά το γεγονός ότι έκανα προσπάθειες να αποκτήσω με τη γυναίκα μου. Όσα ισχυρίζεται το κορίτσι τα αρνούμαι. Έχω ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του παιδιού για αυτό το οποίο πιθανόν να παρεξήγησε η ανήλικη», φαίνεται να δηλώνει ο Ιερέας όπως αποκαλύπτει το star.

Δήλωση δικηγόρου κοριτσιών Α. Ρίγγα

Σε δήλωση του ο Δικηγόρος των κοριτσιών Α. Ρίγγας τονίζει τα εξής: «Δυστυχώς για τα κορίτσια δεν πρόκειται για χειρονομίες που μπορούσαν να παρεξηγηθούν αλλά για πράξεις οι οποίες δεν επιδέχονται οποιασδήποτε παρερμηνείας. Με τεράστια ψυχική δύναμη απευθύνονται στην Δικαιοσύνη και αποτελούν φάρο ώστε όλα τα θύματα ασελγών πράξεων να μη διστάζουν να καταγγείλουν τέτοιες πράξεις και να μη βιώσουν άλλα παιδιά όσα οι ίδιες βίωσαν».