Η πρωταθλήτρια ύψους του ΑΟ Κέρκυρα η οποία μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, αφού πλέον είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, έχει ενταχθεί στην ομάδα  του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Τσούγκου.

Στο ίδιο γκρουπ γυμνάζονται οι αθλητές ύψους  Κώστας Μπανιώτης (πρωταθλητής Ελλάδος ), Αντώνης Μέρλος (παγκόσμιος πρωταθλητής Κ19) και ο τριπλουνίστας Παύλος Μπόφτσης

Η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ στο ειδικό αφιέρωμα αναφέρει ότι « η πρόκληση τόσο για τον ομοσπονδιακό όσο και για τα ίδια τα παιδιά είναι μεγάλη, αφού έχουν την ευκαιρία μέσα από την κοινή προπόνηση να φτάσουν σε ακόμη υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο».

Ο Γιώργος Τσούγκος  αναφερόμενος στην προετοιμασία των αθλητών του, είπε  μεταξύ άλλων : «Πάντα όταν μπαίνουμε σε αγώνες κυνηγάμε το υψηλότερο επίπεδο. Για τον Κώστα σίγουρα η πρόκληση είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας.

Για τον Αντώνη και την Παναγιώτα μπορούμε να πούμε πως η περίοδος είναι προσαρμογής. Παρόλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την διάθεση που δείχνουν για δουλειά και το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Η προετοιμασία μας για την ώρα θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, ενώ τόσο οι τρεις άλτες του ύψους, όσο και ο Παύλος Μπόφτσης θα συμμετάσχουν στους αγώνες κλειστού”.

Ειδικότερα μιλώντας  για τo  νεαρότερo μέλος της ομάδας, την Παναγιώτα Δόση, είπε:  «Στόχος είναι  συμμετοχή και γιατί όχι και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Άλλωστε η Δόση είναι μια αθλήτρια που έχει ξεπεράσει το 1,86 μ. και έχει δείξει πως μπορεί να ανέβει υψηλότερα. Το όριο πρόκρισης για τη διοργάνωση του Ναϊρόμπι έχει οριστεί από την WA στο 1,82 μέτρα».