Με αφορμή την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος της Κέρκυρας, στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ομογένειας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 που κορυφώνονται με την καθιερωμένη μεγαλειώδη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν την 14 Απριλίου 2019, μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, ο Εθνικός Κήρυκας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στην ιστορία και το έργο της το οποίο έχει επιμεληθεί ο Διονύσης Μάμαλος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Οι λόγοι της πρόσκλησης, επεσήμανε ο δημοσιογράφος, κ. Διονύσης Μάμαλος στο Corfutvnews.gr, είναι ιστορικοί, καθώς η Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος, με πάνω από ενάμιση αιώνα ζωής -συμμετείχε το 1896 στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο των Αθηνών, είναι συνδεδεμένη απόλυτα με τον εορτασμό των θρησκευτικών και εθνικών τελετών, προσφέρει δωρεάν επιμελή εκπαίδευση.

Η παρουσία της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας στην 5ηΛεωφόρο, θα προσδώσει ιδιαίτερο τόνο, την ημέρα που η 5η Λεωφόρος μετατρέπεται σε πυλώνα των ελληνικών ιδεών και κέντρο μεταφοράς του Ελληνισμού».

Διαβάστε όλο το δημοσίευμα του Διονύση Μάμαλου για τον Εθνικό Κήρυκα εδώ.