Η αξιοποίηση των κτιρίων ιδιοκτησίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και η εξέταση της δυνατότητας  ένταξης αυτών σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα, ήταν μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν τη  σημερινή συνάντηση του νέου διοικητή του ΓΝΚ Λ. Ρουμπάτη και της Δημάρχου Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Μ. Υδραίου.

Στην συνάντηση που έγινε στο γραφείο του διοικητή, παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος για θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Παν. Τζάννε.

Όπως αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του ιδρύματος, κατά την συζήτηση δόθηκε επιπλέον έμφαση στην αξιοποίηση των κτιρίων ιδιοκτησίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και η εξέταση της δυνατότητας ένταξης αυτών σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα, προκειμένου να αποφευχθεί η τυχόν επιδείνωση της κατάστασης αυτών λόγω της παλαιότητας τους και η εξασφάλιση της εκμετάλλευσης τους προς την διασφάλιση των συμφερόντων του ΓΝΚ.

«Είχα σήμερα μία πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συνάντηση με την  κ. Μ. Υδραίου, είναι ευχάριστο ότι ο Δήμος στηρίζει το Νοσοκομείο και είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις” δήλωσε ο Διοικητής του ΓΝ Κέρκυρας.

Η Δήμαρχος, ευχήθηκε στον Διοικητή καλή θητεία και επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.