Ιδιαίτερα θετικά είναι τα μηνύματα για την Ελλάδα από την τουριστική έκθεση της Βιέννης, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο ΕΟΤ Αυστρίας Γιάννη Ραφαλιά.

Ο κ. Ραφαλιάς μιλώντας στο Corfutv και στον Διονύση Μάμαλο υποστήριξε ότι η χώρα μας δίνει ένα δυναμικό «παρών» με περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και συνεκθετών του, ενώ αναφερόμενος στα στοιχεία τόνισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται από το 2014 σε συνεχή ανοδική πορεία στην τουριστική κίνηση από την Αυστρία, σημειώνοντας ρεκόρ αυξήσεων, με κορύφωση το 2018, κατά το οποίο παρέμεινε, με διαφορά, στην κορυφή των προτιμήσεων των Αυστριακών για τις κύριες θερινές διακοπές τους, έχοντας πετύχει θεαματική διψήφια αύξηση της τάξης του 18%.

Πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο δράσεων για το 2019 το Γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ πρόκειται να υλοποιήσει διαφημιστικές ενέργειες, καθώς και ταξίδια εξοικείωσης πρακτόρων και δημοσιογράφων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με στόχο τη δημιουργία βιωματικής εμπειρίας και διάχυσης της πληροφορίας του προϊόντος «Ελλάδα – Τουρισμός 365 ημέρες το χρόνο».

Επίσης πρόκειται να υλοποιήσει θεματικές εκδηλώσεις με σκοπό την προσέλκυση ιδιαίτερων ομάδων (συνταξιούχοι), όπως επίσης την ενίσχυση των κλασικών προορισμών και την προώθηση νέων.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Ραφαλιά.