Συγκλονίζει το βούλευμα για τον παιδοκτόνο στην Κέρκυρα, μετά την στιγερή δολοφονίας της 29χρονης κόρης του, την οποία έθαψε στην αυλή, επειδή δεν ενέκρινε την σχέση της!

Το βούλευμα αναφέρει πως εκείνη την ημέρα η Αντζελίνα επισκέφθηκε τον πατέρα της για να του ευχηθεί καλή χρονιά, ωστόσο πριν προλάβει να πει οτιδήποτε ο 53χρονος άρχισε με έναν λοστό να την χτυπά απανωτά, ώσπου η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

Το κορίτσι μάταια προσπάθησε να βγει έξω και να ζητήσει βοήθεια, ωστόσο ο πατέρας την πρόλαβε, την ακινητοποίησε και την αποτελείωσε με έναν λοστό!

Το βούλευμα αναφέρει πως ο φονιάς ήταν σε ψυχολογική και διανοητική κατάσταση που του επέτρεπε να ξέρει ακριβώς τι κάνει.

Στην συνέχεια την έθαψε στην αυλή του σπιτιού και έκαψε τα ρούχα της, προσπαθώντας παράλληλα να εξαφανίσει τα όποια ίχνη.

Τι δήλωσε ο παιδοκτόνος

«Δεν έπρεπε να γίνει αυτό, έπρεπε κάποιος να με σταματήσει. Ήμουν σε άλλο κόσμο, δεν ήμουν εγώ», δηλώνει.

Έναν χρόνο πριν το μοιραίο βράδυ, η 29χρονη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος του θύματος.

Αφορμή για να πάρουν αυτή την τροπή τα πράγματα ήταν ότι ο 53χρονος εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

Η κοπέλα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή παρά την ηλικία της.

«Ήθελε με τη βία να την βάλει στο αυτοκίνητο και να αναχωρήσουν. Εκείνη αντιδρούσε, δεν συμφωνούσε. Και τότε ο διευθυντής του σχολείου την παρέπεμψε σε κοινωνική λειτουργό, η οποία στη συνέχεια την έστειλε απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου καταγράφηκε το συμβάν», δήλωσε τότε ο δικηγόρος του 53χρονου, Βασίλης Νουλέζας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 31/1/2018 ο 53χρονος εμφανίστηκε στο τμήμα για να ενημερωθεί για την καταγγελία της κόρης του, ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά.

Πηγή: https://www.google.gr/