Τo ταξιδιωτικό γραφείο Travelco οργανώνει τριήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο στις 23/03 στο λιμάνι της Κέρκυρας και ώρα 07:00 συνάντηση στα εκδοτήρια και αναχώρηση με το ferry boat στις 07:30 με προορισμό την όμορφη Θεσσαλονίκη!

Φθάνοντας στην Θεσσαλονίκη ελεύθερος χρόνος για ψώνια, στην πολυσυζητημένη Τσιμισκή οδό και Εγνατίας. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και προαιρετικά νυχτερινή διασκέδαση στα Λαδάδικα.

Την Κυριακή το πρωί καφέ στην πλατεία Αριστοτέλους, μια από τις μεγαλύτερες των Βαλκανίων, με θέα στον υπέροχο Θερμαϊκό.

Το πρωί της Δευτέρας, πρωινό και ραντεβού για αναχώρηση στις 15:00, ώστε να αναχωρήσουμε με το ferry των 20:00. Προαιρετικά: Για εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν τις ομορφιές της συμπρωτεύουσας έχουμε συλλέξει τα παρακάτω αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος, προτείνοντας σας τα εξής:

ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ, YEDI KULE (ΚΑΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΑΛΚΕΩΝ), ΛΑΔΑΔΙΚΑ, ΤΣΙΜΙΣΚΗ, ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Οι οδικές μετακινήσεις θα πραγματοποιηθούν με σύγχρονο λεωφορείο της Εταιρίας μας κλιματιζόμενο & δωρεάν πρόσβαση στο wi fi του λεωφορείου.

Στα κόστη περιλαμβάνονται: Οδικά εισιτήρια, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διανυκτέρευση σε Ξενοδοχείο 4′ αστέρων σε κεντρικό σημείο με πρωινό σε δίκλινα δωμάτια. Τιμή ατόμου: 110 € (Για διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο επιπλέον επιβάρυνση + 15 €) Οδικά εισιτήρια, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

ΆΝΕΥ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ. Τιμή ατόμο: 60 € Οδικά εισιτήρια, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια,

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ σε Ξενοδοχείο 3′ αστέρων σε κεντρικό σημείο με πρωινό σε τρίκλινα δωμάτια. Τιμή ατόμου: 95 € Οδικά εισιτήρια, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.