Το ταξιδιωτικό γραφείο Travelco οργανώνει τριήμερη εκδρομή στο Bansko 22, 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019.

Όπως αναφέρει το πρόγραμμα: «Αναχώρηση από Κέρκυρα την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Συνάντηση στα εκδοτήρια νέου λιμένα στις 7:00 το πρωί ώστε να αναχωρήσουμε με το ferry boat κλειστού τύπου των 7:30 για Ηγουμενίτσα.

Φθάνοντας στην  Ηγουμενίτσα (9:30) θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας για την Βουλγαρία και το Bansko με Ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση.

Άφιξη στο υπερπολυτελές Ξενοδοχείο Saint Ivan Rilski στις 16:00 το μεσημέρι, όπου θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια και θα πάρουμε το βραδινό μας στο Ξενοδοχείο σε πλούσιο μπουφέ εδεσμάτων και ποτών! Κατόπιν ελεύθερο πρόγραμμα σε ένα από τα πολλά μαγαζιά και pub της περιοχής είτε χαλάρωση στο Ξενοδοχείο.

Οι επιβάτες μας κατά την διαμονή τους θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση στην θερμαινόμενη πισίνα του Ξενοδοχείου ,το τζακούζι , την σάουνα ,το δωμάτιο χαλάρωσης για μασάζ, το δωμάτιο υπέρυθρης σάουνας και το ice room! Καθώς επίσης από το Ξενοδοχείο θα βρείτε επιπλέον δωρεάν λεωφορείο shuttle από την έδρα μας για το  lift center gondola κάθε 10 ‘ όπου τα lift θα σας μεταφέρουν στον χώρο του χιονοδρομικού κέντρου του Bansko και πίσω ώστε να μην υπάρχει κανένας περιορισμός στο πρόγραμμα των φίλων  των χειμερινών sport!

Για εκείνους που θα ήθελαν να κάνουν τα ψώνια τους εκμεταλλευόμενοι τις καλύτερες τιμές του συναλλάγματος το λεωφορείο της εταιρίας μας θα πραγματοποιήσει μεταφορά για το Mall του Bansko ‘’Yavor’’ όπου και θα παραμείνει για 3 ώρες ώστε να βοηθήσει ο οδηγός μας με την τοποθέτηση των αγορών. Επιστροφή στις 18:00 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο για φαγητό και χαλάρωση.

Την Κυριακή το πρωί εφόσον πάρουμε το πρωινό μας θα ανεβούμε στο χιονοδρομικό κέντρο gondola για τις τελευταίες βόλτες μας στα βουνά pirin. Αναχώρηση όλων από εκεί στις 13:30 το μεσημέρι για την πόλη των Σερρών όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό.

Αναχώρηση από εκεί στις 17:00 με προορισμό την Ηγουμενίτσα για να πάρουμε το ferry των 22:30 με προορισμό την Κέρκυρα!

  • Highlights : Ελεύθερη πρόσβαση στο wellness studio του Ξενοδοχείου (θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα ατμού, σάουνα υπέρυθρων, ice room ,μασάζ,τζακούζι)
  • Στο κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνονται : εισιτήρια πλοίου, εισιτήρια λεωφορείου, διόδια, πρωινό κα βραδινό στο Ξενοδοχείο, φόρος διανυκτέρευσης, Φ.Π.Α

           Δεν συμπεριλαμβάνονται : Ατομικά έξοδα για sport , ατομικά έξοδα αγορών .

           Ατομικό κόστος εισιτηρίου για 2 Διανυκτερεύσεις σε δίλκινο δωμάτιο με πρωινό και βραδινό : 145 € / άτομο

  • Highlights : Ελεύθερη πρόσβαση στο wellness studio του Ξενοδοχείου (θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα ατμού, σάουνα υπέρυθρων, ice room ,μασάζ,τζακούζι)

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.