«Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 11 ΓΑΤΕΣ » του Luciano Morati έρχεται στον κινηματοθέατρο Ορφέας για δύο παραστάσεις την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. Ώρες 17:00 & 19:00.

Το εκπληκτικό παραμύθι του Ιταλού συγγραφέα και ψυχολόγου Λουτσιάνο Μοράτι αφηγείται τις περιπέτειες 11 σκανταλιάριδων γάτων.

Μέσα από τα μάτια του Χιονάτου και του Μουσούδη, τις σκανδαλιές της Βούλας και της Λευκής και τις σοφές συμβουλές του γερο – Νώε, οι μικροί μας θεατές θα παρακολουθήσουν την πορεία τους από την παιδική ηλικία ως την ωριμότητα. Οι 11 γάτες μας καλούνται να αντιμετωπίσουν τους φόβους, τα άγχη και τις αδυναμίες τους τόσο μέσα στο ασφαλές περιβάλλον του πανέμορφου κήπου τους, όσο και έξω από αυτόν, σε έναν μεγάλο και θορυβώδη δρόμο.. στον πραγματικό κόσμο. Υπάρχει πράγματι ένα φανταστικό καταφύγιο όπου όλοι είναι ευτυχισμένοι ή ευτυχία είναι η ικανότητα να μπορείς να απολαύσεις τα θετικά στοιχεία της ζωής; Άραγε η γνωριμία με την γάτα του Σιάμ και την υπόσχεσή της για εύκολες λύσεις, θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα ή είναι πιο αποτελεσματική η συμβουλή του Νώε: «Το μόνο που χρειάζεται είναι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και η αγάπη της οικογένειάς σου». Μία παράσταση που προάγει τις διαχρονικές αξίες της οικογένειας & της εμπιστοσύνης στον εαυτό μας, υπεραμύνεται της διαφορετικότητας & εναντιώνεται σε κάθε μορφή εθισμού και bullying μέσα απο την μαγική τέχνη του Θεάτρου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Θεατρική διασκευή: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Χορογραφίες: ΖΩΗ ΣΑΡΙΔΟΥ – SEDA KARAYILAN

Σκηνικά: ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κοστούμια: ΕΥΗ ΜΠΑΡΑΚΟΥ

Μουσική: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Φωτισμοί: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Φωτογραφία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΠΑΛΟΣ & ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Δημιουργία Αφίσας: Ομάδα ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΧΙΟΝΑΤΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΟΥΠΑΛΟΥ ΜΟΥΣΟΥΔΗΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΥΚΗ: ΑΣΜΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΑ: ΜΑΡΙΑ ΤΑΛΟ ΣΙΑΜ: ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΝΩΕ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Προπώληση Εισιτηρίων Corfuland Shop (Aλμπέρ Κοέν 2, τηλ. 2661024744) 8 ευρώ/ Τιμή εισόδου 10 ευρώ Ειδική τιμή για γκρουπ, ανέργους και άνω των 65 ετών, 7 ευρώ.