Η Μουσική Καλλιτεχνική Ένωση Λευκιμμαίων διοργανώνει το 10ο Φεστιβάλ Αλυκών Λευκίμμης από την Τετάρτη 7/8 έως και την Πέμπτη 15/8.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:

Τετάρτη 7/8 Ο Χρήστος Ζάχος και η Ορχήστρα του μας ταξιδεύουν με παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Η έναρξη της βραδιάς θα γίνει από το Φωνητικό Σύνολο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου με παραδοσιακά Λευκιμμιώτικα τραγούδια.

Πέμπτη 8/8 Συναυλία της Μπάντας της Μ.Κ.Ε.Λ. και της Χορωδίας Λευκίμμης

Παρασκευή 9/8 Παράσταση από το Χορευτικό Σύλλογο Λευκίμμης «Φαέθων», το Χορευτικό Όμιλο Περιβολίου και τις Καντρίλιες «Ο Γαρουφαλιής»

Σάββατο 10/8 Συναυλία με τους Πάνο Κατσιμίχα και Βασίλη Καζούλη με τη συμμετοχή του Δημήτρη Καρά και των «Casarians Rock Band»

Δευτέρα 12/8 Συναυλία της Ορχήστρα της Μ.Κ.Ε.Λ. με τραγούδια αγαπημένων συνθετών. Τραγουδούν οι: Αγγελική Καββαδία, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Πάρη Ρεβύθη.

Τρίτη 13/8 Συναυλία των «The Rebellions», της εξαιρετικής Κερκυραϊκής Μπάντας με ήχους pop, rock, latin, disco, reggae, swing, 60’s.

Τετάρτη 14/8 Λιτάνευση στον Παραδοσιακό Οικισμό της Λευκίμμης

Πέμπτη 15/8 Πανηγυρικός Δεκαπενταύγουστος με ελεύθερη είσοδο

Στο χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχει έκθεση εικαστικών – καλλιτεχνών της Νότιας Κέρκυρας: Γαστεράτου Ανδριάνα, Γαστεράτος Στέφανος, Κάντα Στυλιανή, Κουρής Σπύρος, Κουλούρης Κώστας, Μυρίλλα Αλέκα, Παγιάτη Χαρίκλεια, Πιτσιλάη Μαρία Γαβριέλα.