Την Πέμπτη 5 Ιουλίου, ώρα 21:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο θα δοθεί συναυλία στο πλαίσιο του 13ου διεθνούς σεμιναρίου όμποε της Κέρκυρας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι διοργανωτές του 13ου Διεθνούς Σεμιναρίου Όμποε της Κέρκυρας παρουσιάζουν μια ενδιαφέρουσα συναυλία με συμμετοχή των καθηγητών και σπουδαστών.

Συμμετέχουν οι καθηγητές όμποε Thomas Indermühle και Σπύρος Κοντός. Η συναυλία, που αποτελεί πλέον ετήσιο ραντεβού με τους φίλους της μουσικής στην Κέρκυρα, περιλαμβάνει έργα μουσικής δωματίου γνωστών συνθετών, από το μπαρόκ έως την σύγχρονη εποχή, για μικρά ή μεγάλα σύνολα όμποε (με κόρ αγκλέ και όμποε βαρύτονο), με ελεύθερη είσοδο. Το σεμινάριο όμποε διοργανώνει ο γνωστός κερκυραίος σολίστ Σπύρος Κοντός (κορυφαίος μουσικός της Συμφωνικής της ΕΡΤ), σε συνεργασία με την Παλαιά Φιλαρμονική, και με καλεσμένο τον διάσημο Ελβετό σολίστ prof. Thomas Indermühle (καθηγητής στις Ακαδημίες της Καρλσρούης και της Ζυρίχης), ο οποίος αναγνωρίζεται εδώ και δεκαετίες ως σπουδαίος παιδαγωγός, με πολλούς και επιτυχημένους μαθητές. Περισσότερες πληροφορίες θα βρει κανείς στην ιστοσελίδα http://oboecoursecorfu.wordpress.com