Στις 30 Σεπτεμβρίου το Ηρώδειο γεμίζει Κέρκυρα με τη μεγάλη συναυλία Τόλη Βοσκόπουλου με τη Φιλαρμονική Γαστουρίου στο Ηρώδειο για πρώτη φορά.

Ο Πρίγκιπας του Ελληνικού τραγουδιού Τόλης Βοσκόπουλος, επίσης για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, θα γιορτάσει τα 60 χρόνια στη δισκογραφία έχοντας στο πλάι του τη φιλαρμονική Γαστουρίου, η οποία γιορτάζει τα 120 από την ίδρυσή της, και τις χορωδίες Αχαράβης και Καναλίων υπό τη διεύθυνση της Αγάθης Κοσκινά σε μια βραδιά για την οποία δεν υπάρχουν πια διαθέσιμα εισιτήρια και αναζητούνται ήδη ημερομηνίες για να επαναληφθεί.

Η παράσταση σταθμός για όλους τους συμμετέχοντες , έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κόσμου από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο αφού ανάμεσα στους θεατές θα είναι θαυμαστές του Τόλη Βοσκόπουλου από την Αμερική, την Αυστραλία και τον Καναδά.

Κορυφαίοι σολίστες υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη, όπως οι Μανόλης Καραντίνης και Θανάσης Βασιλόπουλος, ο αειθαλής μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι, θα βρεθούν στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου σε μια παράσταση που υπογράφει σκηνοθετικά η Σοφιά Σπυράτου, έχει δημιουργήσει τα σκηνικά ο Γιάννης Μετζικώφ , την ηχοληπτική επιμέλεια έχει ο Θέμης Ρηγόπουλος ενώ το Ηρώδειο θα φωτιστεί από την Ελευθερί Ντεκώ βραβευμένη για τους φωτισμούς της στη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004!

Οι Γιώργος Λιάνης και Νίκος Δημητρόπουλος οργάνωσαν, συντόνισαν και επιμελήθηκαν την παράσταση αυτή που ο Τόλης Βοσκόπουλος θα ερμηνεύσει τις πιο μεγάλες επιτυχίες του, που έγιναν τραγούδια και της δικής μας ζωής και μένουν ακόμα ανεξίτηλα στο χρόνο.

Οι ιδρυτές της “Ομόνοιας'” η οποία γύρισε πριν λίγες μόλις μέρες από εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Αυστρία, είναι σίγουρο ότι θα είναι περήφανοι για τους απόγονούς τους οι οποίοι είχαν την τύχη να βιώσουν μουσικές εμπειρίες μοναδικές. Γαστούρι -Ηρώδειο μια διαδρομή γεμάτη δόξα, σκληρή δουλειά και εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα.