Την Κυριακή 4 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη πεζοπορία του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας από την Παλαιοκαστρίτσα στον Άι Γιώργη των Πάγων αντί της προγραμματισμένης Επίσκεψη- Σωκράκι λόγω κλειστού μονοπατιού. Μήκος διαδρομής: ~14,5 χλμ. Υψομετρική διαφορά: ~ 590 μ ↓ 530↑

Βαθμός δυσκολίας: 2 Ώρες πορείας: 5. Υπεύθυνη εξόρμησης: Χριστίνα Μεταλληνού.

Η διαδρομή ξεκινάει από την Παλαιοκαστρίτσα, θα περάσει από τους Λάκωνες, την Κρήνη, τους Μακράδες και θα κατέβει στον Αι Γιώργη των Πάγων. Μέρος της διαδρομής θα γίνει σε ασφαλτόδρομο. Σε περίπτωση καλοκαιρίας θα υπάρξει χρόνος για μπάνιο. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία (συνιστούνται ορειβατικά μποτάκια) αντιανεμικό, νερό, σνακ, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή, μαγιό σε περίπτωση καλοκαιρίας. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Ραντεβού στις 9:00 στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο). Η μετάβαση και η επιστροφή θα πραγματοποιηθούν με μισθωμένο λεωφορείο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για τα μέλη του συλλόγου 5 €/άτομο και για τα μη μέλη 7 €/άτομο. Εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) την Τετάρτη και την Παρασκευή 19:00-21:00 – πληροφορίες στο τηλ. 6980944576 ΜΟΝΟ 19:00-21:00 τις ίδιες μέρες. Οι εγγραφές γίνονται με την εξόφληση του ποσού.

Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να κλείσουν θέση και τηλεφωνικά. Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά τα γραφεία. Κλείσιμο θέσης μέσω μηνυμάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτό.