Μία ακόμα πολύ όμορφη εκδρομή διοργανώνει το ταξιδιωτικό γραφείο Travelco το Σάββατο στις 26 Ιανουαρίου με προορισμό τα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: «To Σάββατο 26 Ιανουαρίου πάμε μονοήμερη Εκδρομή στα αγαπημένα Ιωάννινα και για Shopping στο πολυκατάστημα ΙΚΕΑ! Το πρωί του Σάββατου θα δώσουμε ραντεβού στο κιόσκι δίπλα από τα εκδοτήρια νέου λιμένα στις 8:00 ώστε να αναχωρήσουμε με το ferry κλειστού τύπου ‘’Αγία Θεοδώρα’’ στις 9:00.

Στο κατάστημα ΙΚΕΑ θα βρισκόμαστε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι όπoυ το λεωφορείο θα αφήσει όσους θέλουν να περάσουν την ημέρα τους στο κατάστημα και να κάνουν τις αγορές τους επωφελούμενοι τις εκπτώσεις! Ακόμη πρίν αναχωρήσουμε για την πόλη των Ιωαννίνων θα μοιραστεί σε όλους ένα voucher αξίας 10 € για ελεύθερη επιλογή φαγητού και ποτού από το εστιατόριο του ΙΚΕΑ.

Όσοι θελήσουν να περάσουν την μέρα τους στα Ιωάννινα θα πρέπει να λάβουν υπ’όψιν τους ότι η επιστροφή για τα ΙΚΕΑ θα γίνει στις 3:30 το μεσημέρι (ραντεβού στις βάρκες στην λίμνη κοντά στην καφετέρια) ώστε να παραμείνουμε στο κατάστημα για άλλες 2,5 ώρες και αναχώρηση από εκεί 18:00 το απόγευμα.

Η επιστροφή θα γίνει από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας όπου θα επιστρέψουμε για Κέρκυρα με το ferry των 20:00 κλειστού τύπου ‘’Νικόλαος’’ .

Στην τιμή ατόμου 23 €    περιλαμβάνονται τα εξής : Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εισιτήριο λεωφορείου , & δωρεάν κουπόνι ελεύθερου γεύματος στα ΙΚΕΑ.

Η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί με σύγχρονο κλιματιζόμενο λεωφορείο της εταιρίας μας από το λιμάνι της Κέρκυρας.

Για κρατήσεις εισιτηρίων επικοινωνήστε μαζί στα τηλέφωνα : 26610 32887 & στο 6981777100

η στείλτε μας mail στην διεύθυνση [email protected] με τίτλο ΙΚΕΑ

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα: https://www.travelco.gr/