Εγκαινιάστηκε στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη η έκθεση «Μια Οδύσσεια στον αστικό χώρο» του διακεκριμένου καλλιτέχνη Κώστα Σπυρόπουλου, έργα του οποίου παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Κέρκυρα.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος, με καταγωγή από την Πάτρα, αναμφίβολα είναι μια ενδιαφέρουσα και πολυσχιδής προσωπικότητα. Αποφοίτησε από την Ιατρική της Αθήνας και στη συνέχεια ταξίδεψε για πολλά χρόνια στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, επεκτείνοντας τις σπουδές του στην Τέχνη και παρουσιάζοντας τα έργα του σε πολυάριθμες εκθέσεις. Είναι καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ για οκτώ χρόνια (2000-2008) δίδαξε ως Αναπληρωτής Καθηγητής στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το μάθημα της Εικαστικής Ανατομίας. Σήμερα, έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό, με πολλές διακρίσεις, τιμητικές αναφορές στο έργο του, εκδόσεις βιβλίων του και πολλές συμμετοχές σε εκθέσεις σε όλον τον κόσμο, ασχολείται ενεργά, με συνέπεια και αφοσίωση, τόσο με τη ζωγραφική όσο και με την ιατρική.

Η έκθεση συνεχίζεται έως τις 5 Οκτωβρίου 2018 και είναι επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00-14.00 και 18.00-21.00.